Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vanaf déze datum begint het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch

We can't wait!

Ex On The Beach: Double Dutch

Zit jij klaar voor een gloednieuw seizoen vol drama, liefde, lust en vooral héél veel exen? Lucky you, want het nieuwste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch verschijnt vanaf 11 april weer wekelijks op de buis.

Seizoen 7

We hebben even geduld moeten hebben, maar inmiddels is het ook de makers van EOTBDD gelukt om een coronaproof-editie van het programma te maken. En we horen je denken: 'Hoe dan?' Nou, met flink wat coronatesten voor en tijdens het programma, en een villa die zich niet op een ander continent bevindt.

De acht Nederlandse en Belgische singles verruilden namelijk de tropische stranden van Thailand voor het zonnige en bohemian paradijselijke Tenerife. Maarre, rust zullen ze er zeker niet vinden. Er spoelen ook in dit seizoen om de haverklap exen aan op het eiland.

Onverwachtse wendingen

Net als in alle andere seizoenen krijgen ook deze singles te maken met de Tablet of Terror. Enne, dat gaat ook in dit seizoen voor flink wat onverwachtse wendingen en een hoop nieuwe verrassingen zorgen.

Benieuwd naar welke singles er dit seizoen meedoen? Daar is MTV op dit moment nog erg geheimzinnig over. Wel wist speurneus Fawry not Sawry al een juicy detail over het nieuwe seizoen te vertellen. Hij kwam erachter dat déze hottie sowieso op het eiland zal vertoeven.

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7 is vanaf 11 april iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

Misschien ook voor jou:
Ben jij groot fan van Temptation Island of Ex on the Beach? Dan wil je deze serie sowieso zien