doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Geen liefdesbaby meer voor Sylvie Meis

Column Anne & Esther Vedder: 'Wij nemen graag het heft in eigen handen'

In hun allereerste Grazia-column geven de dames een kijkje backstage bij de campagneshoot en perslancering van Vedder & Vedder X Sylvie in Duitsland.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Vedder en Vedder

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De Nijkerkse tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Chantal Janzen en Sylvie Meis.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vedder & Vedder X Sylvie Meis

"Een tijdje geleden hebben we samen met Sylvie Meis de Vedder & Vedder X Sylvie-collectie gelanceerd. Dit was voor ons echt een pinch me-momentje, hoor. We waren eigenlijk altijd al fan van Sylvie als succesvol zakenvrouw, maar ook van haar style, haar schoonheid en hoe glamourous ze is."

"Na de eerste designmeetings merkten we dat we écht een klik met Sylvie hebben. Daarnaast zitten we op dezelfde lijn en – misschien nog wel het allerbelangrijkst – kunnen we enorm lachen samen. Het was zo leuk om met Sylvie te werken en de designs door te nemen. Ze heeft echt smaak en weet precies wat ze wil, alsof we in de spiegel keken, haha. Samen zijn we tot een waanzinnige collectie gekomen die inmiddels alweer een tijdje een groot succes is."

Backstage bij de campagneshoot: "Daar staan we hoor…toevallig alle drie in jeans en alle drie bijna even groot – of klein, ligt eraan hoe je het bekijkt. Moeilijk om uit elkaar te halen wie de tweeling is hè?"

Alleskunners

"Het zal je vast niets verbazen, maar wij nemen graag het heft in eigen handen. Wij deden de styling van de sieraden dan ook zelf. We vinden het altijd heel leuk om te zien hoe ons eigen ontwerp ineens zo tot leven komt. We hadden bovendien een waanzinnig glam- en fotografieteam in Hamburg en we zijn supertrots op het eindresultaat."

"Tijdens de shoot hadden we enorm veel lol. Sylvie is heel professioneel, maar heeft echt onze humor en zelfspot. Daar houden we van."

Anne & Esther Vedder

Perslancering

"De perslancering van de Vedder & Vedder X Sylvie-collectie hadden we in een waanzinnig mooi hotel in Hamburg georganiseerd: The Fontenay. De Duitse VIP-pers werd uitgenodigd voor een culinaire lunch en wij lanceerden samen met Sylvie de collectie."

"Fun fact: omdat we altijd zo moesten lachen om elkaars Engelse uitspraak, zijn we vooraf aan de lancering drie dagen, intern, bij de Nonnen van Vught op Engelse les geweest. Tijdens het persmoment reageerde iedereen echter zó enthousiast, dat we niet eens meer hebben gelet op onze uitspraak! Don’t mind us."

Golden Girls

"Na de officiële lancering wilden we dit natuurlijk nog even vieren met elkaar. We kleedden ons snel even om en gingen daarna heerlijk dineren en kletsten nog uren na in een fijn restaurant. We hebben eindeloos op het succes van deze lancering en onze nieuwe vriendschap met Sylvie getoost. Het appgroepje the golden girls was die avond dan ook snel geboren. Hierin liggen we vaak krom om elkaars grappen, bespreken we onze bag choices en wishes en hebben we het natuurlijk over de nodige men en dating issues."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');