doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Horoscoop: dít hebben de sterren deze maand voor je in petto

Waar moet je op letten? En wat staat je deze maand allemaal te wachten?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia's XL jaarhoroscoop

Wat staat je deze maand te wachten? In Grazia's horoscoop vertellen we je wat de sterren van 17 februari t/m 9 maart voor je in petto hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Er staan ontzettend veel planeten in je teken, en dat zorgt voor de nodige uitdagingen en wendingen. Het is essentieel dat je alert blijft en niet te veel hooi op je vork neemt, dan kun je er prima mee dealen en kun je zelfs positief verrast worden.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Durf de komende tijd wat meer risico’s te nemen, zeker wanneer het goed voelt. Er komen toffe nieuwe kansen op je pad en het is aan te raden om daarvoor te gaan. Het zou jammer zijn wanneer je ze uit onzekerheid aan je voorbij laat gaan.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Het is van belang om je kwetsbaarder op te stellen in je relatie, anders groeien jullie onbedoeld steeds verder uit elkaar. Durf te zeggen wat je voelt en van je wederhelft verlangt, dan keert ook de intimiteit waar je zo naar hunkert weer terug.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Met planeten Mars en Uranus in je teken, ben je zeer doelgericht en ontbreekt het je niet aan ideeën en oplossingen voor problemen. Zolang je niet te bazig wordt of de boel wilt domineren, kun je komende tijd mooie en positieve resultaten boeken.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Je mag je nog meer gaan richten op wat je werkelijk wilt. Je hebt de juiste planeten aan je zijde om jezelf nog meer te laten zien en je kwaliteiten te delen met anderen. Durf te shinen en in de schijnwerpers te staan. Wees minder bescheiden.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Je hebt de neiging om het allemaal somber in te zien. Hoewel dat begrijpelijk is, maak je het jezelf wel moeilijk. Probeer je te richten op wat er is en wat kan, dan verschuif je de focus en dat voelt een stuk lichter.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Je bent veel met je verleden bezig en dat zorgt niet altijd voor de beste stemming. Wil je dit veranderen, werp dan een blik op de toekomst. Richt je op de doelen die je graag wilt behalen, waar je positief aan kunt werken.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

De kans is groot dat je voor een belangrijke beslissing komt te staan, die niet gemakkelijk te nemen is. Toch is het belangrijk dat je de knoop doorhakt, zeker wanneer je diep vanbinnen weet dat dit het juiste is. Heb vertrouwen in jezelf.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Het lijkt erop dat je in rustiger vaarwater terecht gaat komen en daar ben je aan toe. Zorg dat je meer tijd voor jezelf vrijmaakt en deze kans op meer relaxen met beide handen aangrijpt, dan kan dit een erg prettige periode voor je worden.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Ben je single, dan kan daar verandering in komen. De planeten laten een nieuwe ontmoeting zien die je positief verrast. Heb je een lover, dan keert de intimiteit in alle hevigheid terug en daar kun je intens van genieten.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Dit is een goede periode om een (online) cursus of workshop te volgen. Leer iets nieuws, zeker over iets wat je ontzettend interesseert of waar je enthousiast over bent. Het kan je carrière zelfs een boost geven in de toekomst, dus ga ervoor.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Er zijn de nodige veranderingen op komst. Blijf niet vasthouden aan het verleden, laat je juist verrassen door de toekomst. De kans dat dit positieve ontwikkelingen zijn, is namelijk ontzettend groot. Het is van belang dat je hier dan wel voor openstaat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');