doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Marnix moedigde Marvin aan om weer contact te zoeken met Ferdi: ‘Mijn zegen had hij’ 

Prince Charmings Ferdi openhartig over samenwonen met Marvin

De twee hebben grootse plannen gemaakt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ferdi

Prince Charming eindigde voor Marvin en Ferdi als een sprookje. De twee kwamen – ondanks de bizarre plottwist – alsnog bij elkaar en zijn sindsdien gelukkiger dan ooit. Of het tweetal ook al aan samenwonen denkt? Daar heeft Ferdi een leuk nieuwtje over.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Proef-samenwonen

Via Instagram Stories besloot Ferdi een aantal vragen van zijn volgers te beantwoorden. De knappe ondernemer kreeg – uiteraard – flink wat vragen over zijn relatie met Marvin, waaronder de vraag of het koppel al plannen heeft om bij elkaar in te trekken.

"We zitten zeker te denken aan samenwonen", begint Ferdi. "Heel spannend, we gaan binnenkort proef-samenwonen in Groningen. Als dat allemaal goed gaat, dan hebben we voor daarna hele toffe plannen."

Dolgelukkig

Of de twee dan naar Groningen of Limburg gaan verhuizen? Dat is nog niet helemaal duidelijk. In een eerder interview met Grazia vertelde Ferdi al openhartig over deze lastige situatie.

“Daar hebben we het stiekem weleens over. Hij woont natuurlijk in Limburg en ik in Groningen. We sluiten verhuizen niet uit. Misschien komt hij ooit wel hierheen, aangezien ik hier natuurlijk mijn eigen horecazaak heb. Maar dat staat echt nog in de kinderschoenen en zal niet volgende maand al zijn. Maar het zou weleens heel snel kunnen gaan. We doen gewoon alles wat goed voelt.” To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');