Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dolverliefde Ferdi over geheime dates met Marvin: ‘We liepen met een muts en zonnebril over straat’

Ferdi vertelt hoe hij en Marvin de afgelopen tijd hebben doorgebracht.

Ferdi

Marvin maakte tijdens de Prince Charming-finale niet de juiste keuze. Hij koos voor Marnix, terwijl zijn hart uiteindelijk toch bij Ferdi lag. Er ging wat tijd overheen, maar inmiddels zijn Marvin en Ferdi happily in love. Helaas mocht de rest van Nederland dit nog niet meteen weten. We kletsten met Ferdi over deze bijzondere periode.

Stiekem daten

“Het is begin november begonnen", begint Ferdi aan de telefoon. De knappe ondernemer moet echt even diep nadenken. "Het lijkt al zo lang geleden", legt hij uit. De romance tussen Marvin en Marnix was maar van korte duur. Nadat Marvin en Ferdi elkaar voor een korte tijd met rust lieten, raakten de twee weer met elkaar in contact. Enne, de liefde bleek nog niet uit de lucht.

"Toen zijn we gaan daten, en eigenlijk zijn we vanaf dat moment bijna niet meer zonder elkaar geweest", vertelt Ferdi openhartig. Al was dit volgens hem wel een bijzondere ervaring, aangezien dit allemaal onder de radar moest blijven. "Als ik dan aankwam met de auto, wachtte ik tot er geen mensen meer op straat liepen. Vervolgens kon ik dan snel naar binnen glippen.”

Samen kijken

Ook de uitstapjes buiten de deur waren allesbehalve normaal te noemen. “We zijn een paar keer samen naar buiten geweest. Eigenlijk kon en mocht dat niet, maar we deden dat dan ’s avonds. We deden dan een muts, sjaal en zonnebril op; dat was wel heel spannend.” In huis waren de twee veilig, en zaten ze uiteraard ook in lockdown.

"Vanaf dat moment kwamen de afleveringen van Prince Charming op televisie. Dit was wel raar, je ziet dan dat je vriendje met een ander zoent. Je bent er wel op voorbereid, maar het kan wel confronterend zijn om te zien. We hebben alles samen gekeken, maar dat was ook een soort van damage control hoor”, grapt Ferdi.

De twee genoten enorm van hun tijd samen. Zo leerden ze stiekem al een aantal goede vrienden van elkaar kennen, maakten ze af en toe een incognito uitstapje buiten de deur en vierden ze samen kerst. “Wel met de gordijnen dicht natuurlijk”, lacht Ferdi.

Toekomstplannen

Ondanks alle stiekeme romances van de afgelopen tijd kan Ferdi niet wachten tot het nieuws naar buiten wordt gebracht. Naar eigen zeggen hebben de twee een week vrij genomen om eindelijk samen de straat op te kunnen en leuke dingen te doen. "Ik kijk er zelfs naar uit om samen naar de supermarkt te gaan", lacht Ferdi.

Of de twee dan in Groningen of Limburg zullen vertoeven? “Daar hebben we het stiekem weleens over. Hij woont natuurlijk in Limburg en ik in Groningen. We sluiten verhuizen niet uit. Misschien komt hij ooit wel hierheen, aangezien ik hier natuurlijk mijn eigen horecazaak heb. Maar dat staat echt nog in de kinderschoenen en zal niet volgende maand al zijn. Maar het zou weleens heel snel kunnen gaan. We doen gewoon alles wat goed voelt.”

Hoe dan ook: de twee zijn duidelijk in love en willen dit het liefst van de daken schreeuwen. “Zodra het nieuws naar buiten komt plaats ik een foto van ons samen. We don’t care about spoilers. We kunnen nu niks van ons samen posten. En ik ben er gewoon trots op dat hij mijn vriend is.”

Misschien ook voor jou:
Plottwist in reünie-aflevering van Prince Charming
Showbizz
  • Videoland