Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze 4 trends voor 2021 heb je waarschijnlijk al in je kast hangen

Wij zijn helemaal klaar voor de lente.

fashion trends 2021

Het voorjaar staat voor de deur, dus hoog tijd om die comfy wollen huispakken terug in de kast te leggen en je spring wardrobe onder de loep te nemen. Dit zijn 4 fashion trends die je deze lente gaat terugzien en de kans is groot dat deze items al in je kast hangen.

1. Strong tones

Felle en heldere kleuren? Die mogen in 2021 gezien worden. Kleuren mogen gemixt en gematcht worden tegen onconventionele ‘kleurregels’ in, maar don’t overdo it. Maximaal drie à vier kleuren maken je outfit gedurfd, maar vijf of zes kunnen te veel van het goede zijn.

2. Matchende stukken

Makkelijk én heel stylish. Tijdens eerdere seizoenen zagen we de matching sets al voorbijkomen en ook in 2021 kunnen we deze stunning two pieces weer tevoorschijn toveren. Ze zijn er in verschillende kleuren, prints en stijlen en zijn makkelijk te dragen. En het geeft je meteen een powerful look. Win-win!

3. Schoudervolume

Fashion loves all things ’80. Ook schoudervullingen en andere puffy mouwen gaan we dit jaar weer terugzien.

4. Oversized broeken

Skinny jeans? Die laten we maar al te graag in de '10s. Afgelopen jaren werden mom jeans en rechte broeken steeds populairder en dit voorjaar mag het zelfs nog wijder en breder. Met oversized broeken zit je dit seizoen helemaal goed.

Misschien ook voor jou:
Zien: déze mini-bag van dit modehuis gaat op dit moment viral
Fashion
  • Marie Claire
  • BrunoPress, Instagram