Zien: déze mini-bag van dit modehuis gaat op dit moment viral

*Voegt tas toe aan winkelmand*

Hoewel er niet meer in past dan enkel een pinpas, lipstick en sleutelbos, verschijnt de mini leather bag van Jacquemus continu in onze Instagram tijdlijn. Deze tas gaat op dit moment viral, en wij snappen wel waarom.

It-bag

De mini-bag van Jacquemus heeft een simpel design, waardoor deze tas echt bij iedere outfit past. Het leuke is; deze tas is erin ontelbaar veel verschillende kleuren. Van de liefste pastelkleuren tot aan herfstig donkergroen en van een zachte nude kleur tot een basic zwarte variant. Ieder exemplaar is even stunning en maakt je look sowieso af.

Influencers

We spotten op Instagram meerdere influencers met de Jacquemus-bag. Hoewel iedereen 'm op dezelfde manier draagt – als cross body bag – kun je daarentegen met het combineren van de tas alle kanten op.

Zo kun je ervoor kiezen de tas te matchen met een outfit in dezelfde kleur, maar ook kun je de gekleurde mini-bag combineren met andere felle kleuren. It's all up to you.

Ben jij benieuwd hoe je de tas het beste combineert? Wij zetten de mooiste looks voor je op een rij. Enne, wil je 'm meteen shoppen? Je scoort de tassen van Jacquemus hier.

Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws