Maximaal opvallen doe je met de nieuwe iPhone 13

Zo doe je dat!

Met het Apple-evenement achter de rug en de aankondiging van de nieuw iPhone 13 kunnen we concluderen dat het aanschaffen van dit model het zeker waard is. De iPhone 13 is, net als de iPhone 12 en de andere oude iPhone-modellen, beschikbaar in vier modellen: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Voor ieder wat wils dus!

Weer dezelfde modellen, maar toch verandering

Ondanks dat Apple weer dezelfde modellen, en dus ook dezelfde afmetingen (de iPhone 13 is alleen iets dikker) aankondigde, zijn de nieuwe iPhones beschikbaar in nieuwe verschillende kleuren: grafiet, goud, zilver en ceramic of Sierra blauw. Aan de voorkant van de iPhone is de notch een stuk kleiner gemaakt.

Heel leuk dat uiterlijk van de telefoon, maar hoe zit het met de binnenkant? De combinatie van de nieuwe A15 Bionic Processor en een grotere batterij zorgen ervoor dat de nieuwe iPhone ongekend snel is en langer mee kan dan al zijn voorgangers. De betere batterij zorgt er alleen al voor dat de gebruiksduur van het Pro model 1,5-2,5 uur langer is. Combineer dit met de nieuwe chip die energiezuiniger werkt en je kan het opladen van je apparaat lekker uitstellen.

Hoe val je dan op? Dit gaat gebeuren door het Pro Motion-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Het beeld van de iPhone 13 Pro is daarmee supersoepel en vloeiend.

2x opvallen?

De eerste keer opvallen gaat om de haarscherpe beelden en gave nieuwe kleuren van de nieuwe iPhone 13 serie. De tweede keer doe je door jezelf en anderen op dezelfde manier te vereeuwigen. De camera inclusief de camerasoftware van de iPhone 13 Pro is namelijk een heel stuk beter dan de iPhone 12. De camera van de iPhone 13 Pro is het pronkstuk van Apple.

Hun introductiefilmpje gaat bijvoorbeeld voor het grootste deel over deze features. Met een verbeterde ultragroothoeklens en Autofocus is het nu mogelijk om foto’s van héél dichtbij te maken, ook wel macrofotografie genoemd. Daarnaast kan je video’s maken van ongekende kwaliteit met ‘cinematic mode’ en met portretmodus. Dus opvallen ga je vooral doen met foto’s en video’s van de hoogste kwaliteit.

De pre-order van de nieuwe iPhone 13 serie is al van start gegaan. De iPhone 13 is vanaf 24 september leverbaar.

Laatste nieuws