Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trend du moment: fluffy slippers

Comfort is key!

fluffy slippers

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er iets drastisch veranderd in de fashionwereld. Waar we voorheen kozen voor strakke outfits en oncomfortabele killer heels, is comfort dit seizoen key. Enne, dit populaire schoeisel omarmt deze trend volledig.

Lekker zacht

Misschien doet het je denken aan pantoffels of die felgekleurde sloffen uit je childhood. Hoe dan ook: deze fluffy slippers spotten we overal op Instagram. Het is misschien even wennen, maar hoe vaker je ze ziet – en draagt – hoe meer je deze trend gaat omarmen.

De fluffy slippers verschijnen in steeds meer soorten en maten. UGG introduceerde deze fluffy slipper al een tijdje geleden in flink wat heftige kleuren, maar inmiddels is-ie ook verkrijgbaar in kleuren als beige, crème of zwart. En wij zijn fan.

Binnen of buiten

Hoewel deze fluffy slippers wat weg hebben van een pantoffel, is het absoluut geoorloofd om deze slippers ook buitenshuis te dragen. Combineer in dat geval je slipper met een dressed up look, zoals een korte rok of een mooie jurk. Zo laat je zien dat je niet per ongeluk in je huispak de deur hebt verlaten, maar dat deze slippers bewust een onderdeel van je outfit zijn.

Benieuwd? Wij zetten een aantal prachtige looks voor je op een rij.

Misschien ook voor jou:
Deze kleurencombinatie gaan we het aankomende seizoen héél veel zien
Fashion
  • Catwalkpix, Instagram