Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze BN'er krijgt een rol in GTST

'Het is een kinderdroom die uitkomt.'

Romy Monteiro

Meerdijk heeft er binnenkort een nieuwe inwoner bij: Romy Monteiro sluit zich namelijk aan bij de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Indra Kalkhoven

De actrice gaat de rol van Indra Kalkhoven op zich nemen, een personage dat ongetwijfeld voor heel wat onrust gaat zorgen in Meerdijk.

Bij RTL Boulevard licht Romy alvast een tipje van de sluier: "Ze is eigenlijk de grote liefde van Richard. Die relatie is een beetje moeilijk geëindigd. Indra is aan lagerwal geraakt, maar Janine heeft een sluw plan. En daardoor komt Indra weer terug in het leven van Richard."

Dream coming true

Voor Romy is het een droom die uitkomt om een rolletje in de serie te spelen. Het gaat in eerste instantie om een gastrol, maar in GTST is alles mogelijk. De brunette houdt daarom alle opties open.

"In de serie kun je doodgaan en weer herleven. Je weet het nooit in Meerdijk", grapt ze. Al heeft Romy ook andere plannen: "In de toekomst wil ik in een film spelen. Acteren is mijn nieuwe passie."

Vanaf 2 maart is de eerste aflevering met Romy in de rol van Indra te zien op Videoland. Een week later is deze ook te zien op televisie.

Misschien ook voor jou:
Yes! Déze acteur keert terug in GTST
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • GTST, Brunopress