Kourtney Kardashian bijt van zich af na sneer ex Travis Barker

Shanna Moakler lijkt toch niet blij te zijn met de nieuwe relatie van haar ex-man Travis…

Lees ook

Kourtney Kardashian en Blink-182-drummer Travis Barker maakten hun relatie dan eindelijk Instagram official. Hoewel de kersverse lovebirds veel gelukwensen ontvangen, lijkt Shanna Moakler, de ex van Travis, minder blij te zijn met dit nieuws.

Social media

Het lijkt erop dat Shanna niet helemaal blij is met de nieuwe vlam van Travis. Zo zou ze volgens E! Online onlangs het bericht “Travis downgraded big time”, in haar comments op Instagram hebben geliket. Niet veel later deelde Shanna dat ze absoluut geen kwade bedoelingen had

Zo reageerde ze later: “Hij is nog steeds mijn vriend en de vader van mijn kinderen. Ik wil gewoon dat hij gelukkig is. En als het hem gelukkig maakt om met haar een relatie aan te gaan, dan ben ik blij voor zowel Travis als Kourtney.”

Toch lijkt het model niet helemaal blij te zijn voor de twee. Zo deelde het model onlangs een cynische quote in haar Stories. “Stop met klagen over je leven. Er zijn momenteel mensen die met je ex daten”, luidde het bericht.

Sneer

Dit bericht bleef niet onopgemerkt bij Kourtney. Zo deelde de realityster via het Instagramaccount van haar merk Poosh een duidelijke boodschap.

“Meerdere keren per dag of zelfs per uur controleren we onze ex-partners en hun nieuwe geliefden, vrienden, kennissen en ga zo maar verder. Het is niet gezond en helpt ons niet om ons eigen leven verder te zetten.”

Salty

Ook followers van Shanna is het niet ontgaan dat de twee via social media boodschappen naar elkaar sturen. Zo plaatste Shanna gisteren een post met de caption: ‘Sommige mensen winnen een kroon… Anderen kopen ze…”

Salty AF”, reageerde iemand. Weer een ander schreef: “Shanna post foto’s van rozen in haar story, nadat Kourtney plaatste dat ze tulpen van Travis had gekregen – die hij vervolgens reposte. Shade much?”

“Ik kijk niet op hun accounts, dus ik zou het niet weten”, reageerde het model hierop. “De rozen waren van iemand die ik sinds mijn negentiende ken. Je moet niet overal iets in zien…” Duidelijk!

Bron: E! Online, Page Six, HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook