Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Wil Scott Disick toch nog trouwen met Kourtney Kardashian?

Huh?

Scott en Kourtney

Hoewel het erop lijkt dat Kourtney Kardashian aan het daten is met niemand minder dan rocker Travis Barker en Scott Disick met Grey Hamlin, doet de nieuwste teaser van Keeping Up With The Kardashians fans anders vermoeden. In die trailer is namelijk te zien hoe Scott een wel heel opvallende uitspraak doet over zijn ex Kourtney.

Gezellig

In een eerdere teaser was al te zien hoe Kourtney en Scott het wel heel gezellig met elkaar leken te hebben, maar deze nieuwe teaser doet daar nog een schepje bovenop.

In deze teaser zien we Kourtney en Scott met hun drie kinderen aan tafel zitten: Mason, Penelope en Reign. Het lijkt erop dat Scott dat veel vaker zou willen doen, want geheel verrassend zegt hij: "Ik zou nu met je willen trouwen." Wait, what?!

Reactie

Helaas is de reactie van Kourtney niet in de teaser te zien. Daarvoor zullen we moeten wachten tot 18 maart, wanneer de eerste aflevering van het laatste seizoen verschijnt.

Kourtney en Scott waren maar liefst negen jaar samen, maar besloten in 2015 om een punt achter hun relatie te zetten. Kourtney bevestigde onlangs haar relatie met Travis Baker en Scott zijn relatie met de 19-jarige Grey Hamlin.

Showbizz
  • Viva
  • Brunopress, Instagram