Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zó zag Temptations Ricky er vroeger uit

Herken jij hem meteen?

Ricky Lukassen

Ricky Lukassen is een van de vrijgezelle mannen die meedoet aan Temptation Island: Love or Leave. We kennen de wakeboarder met een strakke, korte coupe, maar zo'n tien jaar geleden ging hij met een heel andere look door het leven.

Programma

Ricky is een van de singles die meedoet aan de vernieuwde versie van Temptation Island. De wakeboarder heeft al meteen een goede klik met de knappe Jaydi en is dan ook zeker iemand om in de gaten te houden.

Zou Jaydi dan zijn wat Ricky zoekt in een vrouw? In de nieuwste Grazia vertelde de wakeboarder dat hij zoekt naar iemand die spontaan is en humor heeft. Daarnaast kijkt hij ook naar de looks van zijn love interest. “En om eerlijk te zijn, moet ze ook gewoon knap zijn, het oog wil immers ook wat.”

Vroeger

En over looks gesproken; wij werden meteen benieuwd naar hoe Ricky er vroeger uitzag. Wij zijn niet de enige want Michella Kox kwam na wat speurwerk een foto uit de oude doos van Ricky tegen.

De wakeboarder ging toen met veel langer haar door het leven en is bijna onherkenbaar. Benieuwd naar de foto? Bekijk ‘m *HIER*! Ook is de sporter in de onderstaande video – van zo'n tien jaar geleden – te zien:

Na wat scrollwerk op Ricky’s Instagram vonden we ook meteen een paar foto van de single als kind. Komen ze:

Misschien ook voor jou:
Wow: Temptations Jaydi onherkenbaar met korte coupe
Showbizz
  • RTL, Instagram
  • YouTube