Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mind is blown: TikTokker spot hilarische grap in Mean Girls 

So fetch!

Mean Girls

We hebben Mean Girls al zo vaak gekeken dat we de film inmiddels kunnen dromen. Toch misten we een alles verklarende, subtiele grap in de hitfilm van Tina Fey. En nu kunnen we alleen maar denken: hoe konden we dit missen?

Regina George

Wie Mean Girls ook al tientallen keren heeft gekeken, weet vast maar al te goed dat Regina George (Rachel McAdams) en Janis Ian (Lizzy Caplan) in een ver verleden bff’s waren. Regina vermoedde echter op een gegeven moment dat Janis een crush op haar had en daarom mocht haar bff niet meer op haar pool party komen. “Janis, I can’t invite you, because I think you’re lesbian. I mean I couldn’t have a lesbian at my party. There were gonna be girls there in their bathing suits”, verklaarde Georgina.

Afijn, doordat Janis niet meer op Regina’s feest mocht komen, kwam er abrupt een einde aan hun vriendschap. Enne, dat was nog niet het enige. Regina verspreidde allerlei roddels over haar voormalige best friend. Wanneer Cady Heron (Lindsay Lohan) bevriend raakt met Regina wil Janis alles op alles zetten om wraak te nemen.

Grap

Maar wat is dan precies die alles verklarende, subtiele grap? Aan het eind van de film vraagt Kevin G tijdens prom aan Janice of ze Puerto Ricaans is. Waarop Janice antwoordt: ‘Lebanese.’ Snap je ‘m al?

Goed, voor degenen die de link ook niet meteen hadden gelegd heeft TikTokker Sabrine Alease haarfijn uitgelegd hoe de vork in de steel zit. “Weet je nog dat Regina in de film aan Cady uitlegt dat ze niet met Janis bevriend wilde zijn, omdat ze denkt dat ze lesbisch is? Het hele uitgangspunt van de film is gebaseerd op het feit dat Regina het verschil tussen ‘Libanees’ en ‘lesbisch’ niet begreep.”

@sabrina.alease

Reposting because more ppl should know this 😂 #movies #moviefacts #meangirls #meangirlsbway #meangirlsmusical #repost #reposting

♬ original sound - sola

Hmmm, zou het? Wij twijfelen toch nog een beetje. Eerder legde Regina namelijk al uit waarom ze dacht dat Janis een crush op haar had. Bekijk de scène hieronder en oordeel zelf.

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zien de mean girls van 13 Going on 30 er nu uit
Lifestyle
  • Cosmopolitan, IMDB
  • Mean Girls
  • TikTok