Britney Spears spreekt zich uit: ‘Iedereen heeft zijn eigen verhaal’

De zangeres geeft haar eigen mening over de documentaire.

Lees ook

De documentaire van Britney Spears heeft de afgelopen dagen veel teweeg gebracht. De zangeres herself besloot hierom op Twitter een bericht te delen over haar leven, en lijkt hiermee te reageren op haar eigen documentaire Framing Britney Spears.

Documentaire

Het leven van Britney houdt de gemoederen de afgelopen tijd flink bezig. Het leven van Britney is allesbehalve makkelijk geweest, want na haar mental breakdown in 2007 werd ze onvrijwillig opgenomen in een psychiatrische instelling. Een jaar later bepaalde een rechter dat de popster onder curatele kwam te staan, waardoor ze sindsdien geen (grote) beslissingen meer mag maken.

Britneys vader heeft al meer dan twaalf jaar zeggenschap over het professionele én het persoonlijke leven van zijn dochter. Deze heftige onderwerpen komen dan ook in de nieuwe documentaire aan bod. Zowel vrienden als professionals waar Britney in de afgelopen jaren mee samen heeft gewerkt doen een boekje open over het leven van de queen of pop. Enne, nu lijkt het erop dat Britney herself ook op de documentaire heeft gereageerd.

Reactie op Twitter

Zo deelde Britney een foto van een optreden met de tekst: “Ik kan haast niet geloven dat dit al drie jaar geleden is. Ik zal altijd van het podium blijven houden, maar ik neem nu de tijd om te leren en een normaal persoon te zijn. Ik hou ervan om van de gewoonlijke dagelijkse dingen te genieten.”

In een ander bericht lijkt Britney te verwijzen naar haar eigen documentaire. “Iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn idee over het verhaal van andere mensen. We hebben allemaal zulke verschillende, prachtige levens. Maar denk eraan dat hoe goed je het leven van iemand ook denkt te kennen, dat niets kan zijn vergeleken met hoe die persoon achter de schermen echt leeft.”

#FreeBritney

De nieuwe documentaire Framing Britney Spears, gemaakt door The New York Times, doet een boekje open over het succes van de zangeres, maar verkent ook de diepe dalen die zij heeft gekend en nog steeds meemaakt. Inmiddels is de documentaire een paar dagen uit en leeft de hele wereld mee met Britney.

Bekende namen als Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Jesse Tyler Ferguson betuigden hun steun door #FreeBritney te tweeten.

De documentaire Framing Britney Spears ging op 5 februari in première. Je kunt de docu bekijken via Hulu of op YouTube.

Laatste nieuws

Zie ook