Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: komt er een Carpool Karaoke met prins Harry?

Hoe leuk is dat?!

Prins Harry

Voor zijn hilarische Carpool Karaoke-rubriek wist James Corden al een handvol hoogstaande celebs te strikken. Zo reed hij ooit al een rondje in de auto met Justin Bieber, Britney Spears, Miley Cyrus en Lady Gaga. Een opvallende Twitteraar wist onlangs te ontdekken dat er nog een grote naam aan dit rijtje wordt toegevoegd...

Prins Harry

Het lijkt erop dat niemand minder dan prins Harry bij James in de auto zal stappen. Voor zijn rubriek neemt James de celebs mee in zijn auto om te praten over juicy anekdotes, geheimen en zingen ze samen mee met hun bekendste of favoriete hits. De Carpool Karaoke-rubriek is te zien in James' talkshow The Late Late Show With James Corden.

Hoewel prins Harry geen zanger is en – voor zover wij weten – ook niet beschikt over een gouden keeltje, zijn we benieuwd wat het tweetal precies gaat bespreken tijdens hun autoritje.

Cameraploeg

Een oplettende Twitteraar spotte afgelopen vrijdag een cameraploeg op het dak van een dubbeldekker in Hollywood. Op het dak zaten niemand minder dan James en prins Harry. Wat de twee precies aan het doen waren? Dat is niet duidelijk. Maar het lijkt er in ieder geval sterk op dat het om de opnames van Carpool Karaoke gaat.

Een insider bevestigde deze vermoedens en vertelde aan People Magazine dat James en Harry het erg naar hun zin hadden. De twee hadden samen de grootste lol en er werd "flink wat afgelachen", volgens de bron. "Ze reden rond in Hollywood en James toonde Harry enkele speciale plekjes. Ze kletsen ook over Harry’s leven in Amerika en met wat hij nu zoal bezig is." Of het echt om een aflevering Carpool Karaoke gaat? Wij hopen van wel. Fingers crossed.

Misschien ook voor jou:
Harry en Meghan krijgen de wind van voren om 'schaamteloze actie'
Fashion
  • Flair.be
  • BrunoPress