Eloise van Oranje doet boekje open over studentenleven

"Het is het béste ooit."

Lees ook

Eloise van Oranje mag zich naast gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg én gravinfluencer nu ook al een half jaar student noemen. Enne, dat studentenleven bevalt haar maar al te goed.

Studentenleven

In de nieuwste podcastaflevering van Club Next vertelt Eloise openhartig over haar leven als gravin, influencer én student. Niet alleen studeert ze aan de Amsterdamse Hotelschool, ze geniet ook met volle teugen van het studentenleven. Zo heeft de gravinfluencer haar adellijke huis omgeruild voor het leven op een campus met 260 andere studenten. “En dat is het béste ooit”, aldus Eloise.

Juist, daar leeft ze haar leventje net als alle andere studenten. Dus geen eigen paleisje met hofdames, maar gewoon met een huisgenoot op één kamer. “Dat gaat super makkelijk”, aldus Eloise. Toch gaat het studentenleven op de campus niet altijd over rozen. De keuken deelt ze namelijk met maar liefst 24 mensen. “Dus je kunt nooit echt heel chill je tijd nemen.”

Wilde haren

Eloise geniet er duidelijk van om haar wilde haren te laten zien. Zo onthult ze in de podcast dat ze een keer met een fake ID een club is binnengekomen. Daarnaast zou ze ook graag bij een dispuut van een studentenvereniging willen. Sterker nog, ze heeft de ontgroening al achter de rug. Naar eigen zeggen heeft de gravinfluencer daar “heel veel ontgroeningspap” gegeten. Wat dat precies is, weten wij ook niet. Enne, dat willen we waarschijnlijk ook niet weten.

Hoewel de gravin al een tijdje uit huis woont, kan ze nog niet helemaal zonder papa en mama. Zo wordt moeder Laurentien nog vaak genoeg opgebeld met vragen over huishoudelijke klusjes, zoals de was. “Op hoeveel graden moet dit nou? Welke wasjes kunnen bij elkaar?” Is ook lastig…

Bron: Spotify (FOMOFIEL) | Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook