Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Looking good: Eloise ondergaat transformatie

De gravinfluencer wordt overladen met complimenten.

Eloise

Eloise van Oranje timmert lekker aan de weg als influencer. De gravin deelt regelmatig foto's van zichzelf, maar verblufte haar volgers gisteravond met een totaal ander look. "Lekker ding", klinkt het in de reacties.

Fotoshoot

Al eerder deelde Eloise op Instagram dat zij in de make-up werd gezet door een makeup artist. Het lijkt erop dat de gravin dit deed voor een fotoshoot. Op Instagram deelt Eloise één van de gemaakte foto's. En we moeten toegeven: ze ziet er stunning uit.

In de reacties stromen de complimenten dan ook binnen. "Pretty", "Oeh, wat ben je knap", "Beauty" en "Woooow, lekker ding", klinkt het in de reacties.

TikTok-video

Behalve de foto op het Instagram-account van Eloise, verschenen er op het account van de makeup artist allerlei behind the scenes beelden én een gloednieuwe TikTok-video.

Ditmaal een TikTok-video zonder de ouders van Eloise. Nog geen week geleden deelde de gravin een video waarin prins Constantijn en prinses Laurentien al dansend voor de camera verschenen. Al vonden de ouders dit blijkbaar een tikkeltje awkward, want de video verdween al snel weer van TikTok. Wel gaat-ie nog rond op Twitter.

Misschien ook voor jou:
Onthuld: dít vindt prinses Laurentien van het socialemediagebruik van Eloise
Showbizz
  • BrunoPress