Onbegrip voor opmerkelijke keuze Ali B in The Voice of Holland

Ali B kwam wel met een heel bijzonder aanbod.

Lees ook

Gisteren was het opnieuw tijd voor een spannende aflevering van de battles in The Voice of Holland. De battles zijn dit seizoen natuurlijk spannender dan ooit vanwege het nieuwe spelelement waarbij de kandidaten nog vóór de battles al naar huis gestuurd kunnen worden. Echter trok Ali B zich bij een bepaalde battle niks van dit nieuwe element aan, want hij maakte een wel heel opmerkelijke keuze.

Acts

Ali B koos er namelijk voor om Effrens & Hessel Du Mark, Naomi Faerber en Emmy el Sayed tegen elkaar te laten strijden in de battles. Bij de pré-battles maakte hij het nog even spannend, maar besloot uiteindelijk om alle drie de acts alsnog de ring in te laten gaan.

En of dat nog niet bijzonder genoeg was, kon de coach ook geen keuze maken na afloop van de battle. Ali wilde namelijk alle drie de acts meenemen naar de knock outs en daarom stelde hij voor om ze samen te voegen tot één act.

Ophef

Tot grote verbazing van zijn mede-coaches én de kijkers thuis gingen alle drie de acts dus door als één groep. “Wat Ali eens moet leren is om keuzes te maken. Waardoor we niet iedere keer door deze ellende heen moeten met zijn allen. Er gebeurt gewoon te veel”, reageerde Anouk op het besluit van haar collega.

En ook de kijkers thuis leken het besluit van Ali B maar vreemd te vinden. “Het wordt tijd dat The Voice of Holland die Ali B eens laat vervangen door een serieuze coach die niet alleen maar zichzelf wil profileren. Nu weer van drie acts één act maken, belachelijk.”, schreef iemand op Twitter. Aii…

Bron: Superguide | Beeld: The Voice of Holland, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook