Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

TVOH-kijkers gaan los op kibbelende Anouk en Jan Smit

Kijkers verbazen zich enorm over de coaches.

The Voice

Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van de blind auditions van The Voice of Holland te zien. Hoewel de coaches massaal onder de indruk waren van het talent dat gisteren het podium betrad, werd er op social media veelal gesproken over de kibbelende coaches Anouk en Jan Smit.

Chemie

Gisteren kibbelden Anouk en Jan er behoorlijk op los en dat was niet de eerste keer. In een eerdere aflevering kregen de twee het namelijk ook al aan de stok met elkaar. Jan nam het toen op voor een kandidaat, die het behoorlijk te verduren kreeg van Anouk.

"Doe niet zo flauw. Wij praten toch ook niet door jou heen?", zei Jan tegen zijn collega, maar daar was Anouk niet van gediend: "Hou je bek Jan, het is gewoon vermoeiend dit.” Oei...

Irritaties

Gisteren waren de rollen omgedraaid, want toen Jan de zangkunsten van een kandidaat 'degelijk' noemde, was Anouk het daar niet mee eens. Ze zei dat ze zich 'zonder lullig te zijn' niet kon vinden in het commentaar van haar collega. Jan reageerde daar weer op met dat het toch echt zijn mening was, waarop Anouk weer reageerde met dat ze het dan wél lullig bedoelde. Oh oh..

Op social media wordt er massaal gesproken over het gesprekje tussen de coaches. "Anouk had een betere klik met Lil' Kleine dan met Jan Smit", schrijft iemand. En: "Jan en Anouk liggen elkaar niet zo..", schrijft iemand anders.

Showbizz
  • Superguide, Shownieuws
  • The Voice of Holland, Twitter