Oh no! Zeer slecht nieuws voor alle fans van Expeditie Robinson

Corona gooit roet in het eten..
Oh no! Zeer slecht nieuws voor alle fans van Expeditie Robinson

Slecht nieuws voor alle fans van het populaire programma Expeditie Robinson. RTL Boulevard heeft gister bekendgemaakt dat het 21e seizoen voorlopig niet op de buis te zien zal zijn.

Onduidelijkheid

De afgelopen tijd was er veel onduidelijkheid rondom het programma door de coronacrisis. De presentatrice van het programma, Nicolette Kluijver, laat weten dat het iedere keer werd uitgesteld.

"We moesten al iedere keer afwachten. Tot we ineens de go hadden van: we gaan het toch doen."

Lees ook: Déze uitspraak in Expeditie Robinson is het gesprek van de dag

Corona

Toch kreeg Nicolette het teleurstellende telefoontje van RTL dat een nieuw seizoen alsnog niet opgenomen kan worden. En dit heeft alles te maken met de huidige situatie rondom het coronavirus in de Filipijnen. "Onze koffers waren al gepakt en de vaccinaties deden nog pijn, maar op dit moment gaat het niet zo goed met de Filipijnen."

De blondine laat weten dat de afgelopen weken het aantal coronabesmettingen in de Filipijnen weer aardig is opgelopen. "Daarom is het te gevaarlijk."

Nicolette laat weten dat er op dit moment gezocht wordt naar andere locaties om toch een nieuw seizoen op te kunnen nemen. "Maar wanneer we kunnen vertrekken weten we nog niet. We staan allemaal stand-by en als we een go krijgen, kunnen we weg."

Dit bericht bekijken op Instagram

De gezondheid van de kandidaten en crew staat natuurlijk voorop, maar het is wel jammer. šŸ˜ž Lees er meer over via de link in bio. #rtlboulevard #rtl #videoland #expeditierobinson

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Bron: RTL Boulevard I Beeld: Expeditie Robinson, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f703cb079893', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });