Lucy Woesthoff over dochter: 'Het is een cadeautje van Guusje'

Dinand Woesthoff en gezin brengen bijzonder eerbetoon aan Guusje Nederhorst

Het gezin stond stil bij de verjaardag van de overleden Guusje.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dinand en Lucy

Het was gisteren een bijzondere dag voor Dinand Woesthoff en zijn gezin. De overleden Guusje Nederhorst zou gisteren 52 jaar geworden zijn, en hierom bracht het gezin haar een bijzonder eerbetoon. "Een feestje op de juiste plek", legt Dinand uit op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gezongen en gelachen

De zanger heeft op een bijzondere manier stilgestaan bij de verjaardag van zijn overleden vrouw Guusje. Samen met zijn kinderen en geliefde Lucy Woesthoff bezocht hij haar graf om het leven te vieren. "We hebben gezongen, gelachen, taart gegeten en choco gedronken", schrijft Dinand op Instagram.

"Een feestje op de juiste plek. Iedereen connected. Zoveel jaar verder is het bovenal licht en stralend. Inderdaad een happy birthday!"

Lucy Woesthoff

Ook de grote liefde van Dinand deelde een emotionele post over de verjaardag van Guusje. Lucy deelt een fragment uit haar boek Woman, opgedragen aan de overleden Guusje. "In het begin ging ik minstens twee keer per week, soms vaker, naar de begraafplaats om bij het graf van Guusje te zitten", begint Lucy haar bericht.

Ze licht vervolgens toe dat dit haar in het begin van haar relatie met Dinand enorm veel goeds heeft gebracht. "Het lijkt misschien een beetje morbide, of dramatisch, maar ik vond daar troost. We hebben elkaar niet gekend, maar op de een of andere manier bracht dit ons dichter bij elkaar."

"Nu, al die jaren later, komen we er vaak als familie. Het is meer dan gewoon goed om te doen, het is helend. Gelukkig wordt er nu altijd geglimlacht en er zijn zelden tranen. Guusje heeft haar rust gevonden en wij ook. Zij is al lang vertrokken van deze aarde, maar op die momenten staat ze ineens weer tussen ons en dan voelen we dat ze met ons meelacht. We omarmen het. De cirkel is rond."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');