Zo ziet de oudste zoon van Dinand Woesthoff en Guusje Nederhorst er nu uit

Kleine jongetjes worden groot!

Afgelopen maandag was het alweer weer 17 jaar geleden dat Dinand Woesthoff en de overleden Guusje Nederhorst ouders werden van hun zoon Dean. Op Instagram deelde de zanger een emotioneel bericht om hem te feliciteren.

Foto

"Van harte, Dean. Kijk naar jezelf. Zie je het ook? Voel jezelf. Voel je het ook? Je bent er bijna klaar voor. Je sprong uit het nest." Ook al is hij er bijna klaar voor, ziet Dinand zijn 'prachtgast' liever nog eventjes thuis. "Blijf je nog even? Ik hoop het zo", schrijft hij bij zijn Instagram post.

En wat gaat de tijd snel en hard, want was is de oudste zoon van de zanger groot geworden!

Lees ook: Dinand Woesthoff openhartig over overlijden van Guusje Nederhorst

Emotionele dag

Zoon Dean is het eerste kind dat Dinand samen met Guusje kreeg. Zij overleed, een paar maanden na de geboorte van haar zoon, aan de gevolgen van borstkanker. Deze speciale dag heeft dan ook voor de familie een emotionele lading.

De zanger is op dit moment al jaren gelukkig met Lucy en ook zij feliciteert Dean met zijn verjaardag door middel van een lief kiekje op Instagram.

"Wat een prachtige ziel en ongelooflijk knappe jongeman. We weten allemaal dat je looks nog het minst interessante aan je is. Ik ben trots je mijn zoon te noemen."

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws