Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser warmt volgers op met sexy foto 

De actrice heeft overduidelijk de zomer al in haar bol. 

Gaby Blaaser sexy foto 

Een dikke winterjas is in de koude wintermaand februari niet aan Gaby Blaaser besteed. De influencer deelt op Instagram een zomerse bikinifoto en ja, ook wij krijgen spontaan zin in warmere temperaturen.

Bijna zomer

De temperaturen mogen het vriespunt dan wel bereikt hebben, maar Gaby Blaaser houdt ons wel warm. En in shape. Met een zomers kiekje herinnert de sportieveling ons aan het feit dat het 'bijna' (oké: over een paar maanden) zomer is en helpt ons graag in shape.

“Vergeten jullie niet dat het over 140 dagen zomer is? Sooo Let's gooo en get In Shape met Gaby”, schrijft de fitgirl bij een behoorlijk zomerse bikinifoto op Instagram. De fitnessgoeroe doelt daarmee op het feit dat haar serie In Shape met Gaby nu op Videoland te streamen is.

Sexy versie

Overigens is Gaby niet daadwerkelijk in bikini op een willekeurige plek gaan poseren. Het gaat in dit geval om een throwbackje uit Cannes. Die overigens behoorlijk in de smaak viel bij haar volgers.

Het is daarnaast niet de eerste keer dat Gaby een weinig verhullende foto op Instagram plaatste – en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn. De presentatrice houdt wel van een sexy foto van zichzelf. “Ik vind de sexy versie van mezelf de allerleukste, dus ik ben heel hard gaan trainen en me hierop gaan focussen”, vertelde ze al eens eerder aan Grazia.

Misschien ook voor jou:
Gaby Blaaser over De Bachelorette: ‘Na wat zij soms in de media hebben gezegd, dacht ik: mij niet meer bellen’ 
Showbizz
  • Instagram
  • BrunoPress