doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Gaby Blaaser deelt pikante foto op Instagram

Oeh la la: Gaby Blaaser trotseert de kou in pikante outfit

It’s getting hot in here...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gaby Blaaser

Hoewel de meesten zich in de decembermaand in een dikke jas hullen als ze naar buiten gaan, pakt Gaby Blaaser het net even anders aan. De actrice vindt het naar eigen zeggen niet zo koud en poseert dan ook buiten in een prachtige bralette.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bralette

Gaby showt vandaag een look op Instagram die een combinatie is van comfy en sexy. Zo heeft de influencer een grijze sweatpants aan en draagt ze een lange jas. Maar onder die lange jas draagt Gaby geen dikke trui.

Uit de tekst in de caption blijkt dat de actrice het namelijk niet nodig vindt om zich warm aan te kleden. “Baby it’s not that cold outside”, schrijft Gaby. De presentatrice draagt onder haar jas namelijk een sexy, zwarte bralette. Zonde om dat niet even op de kiek te zetten, moet Gaby hebben gedacht. En dat leverde het onderstaande eindresultaat op.

Sexy

Wie Gaby volgt op Instagram of vaker een blik werpt op haar account, weet dat de presentatrice graag sexy foto’s van zichzelf deelt. “Ik vind de sexy versie van mezelf de allerleukste, dus ik ben heel hard gaan trainen en me hierop gaan focussen”, deelde de influencer eerder in gesprek met Grazia.

En sexy is deze foto zeker:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');