Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Gaby Blaaser doet mee met exposed thong trend

Een string die boven je broek uit piept? Het is weer helemaal hot.

Gaby Blaaser

Love it or hate it, de zichtbare string heeft zijn comeback gemaakt. Enne, Gaby Blaaser deinst niet terug voor deze trend en deelt een herfstige foto.

Zichtbare string

Het kan nog nét voordat het echt te koud wordt: meedoen aan de exposed thong trend. Gaby laat zien hoe het moet en deelt een herfstig kiekje waarop ze de zichtbare string combineert met een wollig vest. "Only cozy vibes", deelt de blondine op Instagram. Yup, de high waisted jeans heeft er dit najaar een duidelijke concurrent bij.

View this post on Instagram

Only cozy vibes🍁 #monday #mood

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Back to the 2000s

Rond 2000 was het hot en happening om je string boven je broek uit te laten komen en dat ook nog eens goed te laten zien. Hoewel de modewereld deze trend al snel vaarwel kuste – omdat-ie soms toch een tikkie ordinair was – bewijzen de celebs nu dat een zichtbare string toch ook wel classy kan zijn. Sterren als Dua Lipa, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Emily Ratajkowski en Bella Hadid gingen Gaby al voor en rockten deze controversiële look.

De exposed thong is niet de enige trend die dit najaar terugkeert. Ook UGGs, schoudervullingen en bandana's mogen komend seizoen allemaal weer van zolder worden gehaald. Mocht de comeback van de zichtbare string dus niet voor jou zijn weggelegd, dan is er nog genoeg andere fashion inspiration van vroeger die je kunt omarmen.

Misschien ook voor jou:
Trend du moment: regenlaarzen
Fashion
  • Instagram
  • Brunopress, Patrick van Emst