Prince Charmings Marnix doet boekje open over eerste nacht met Marvin 

Prince Charmings Marvin over einde romance met Marnix: ‘We hebben nog steeds goed contact’ 

Het einde van de Prince Charming-reünie kwam voor velen als een enorme verrassing…
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Marvin

Prince Charmings Marvin en Marnix waren helaas toch geen match voor elkaar. Eenmaal terug in Nederland bleken de twee namelijk geen romantische gevoelens voor elkaar te hebben. Aan Grazia vertelt Marvin hoe hij en Marnix samen tot dit besef kwamen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zomerliefde

In de finale-aflevering van Prince Charming was te zien dat Marvin voor Marnix koos. Een beslissing die Marvin niet in de koude kleren ging zitten. “Ik heb tijdens het programma gevoelens ontwikkeld voor Marnix én Ferdi. Dat maakte de keuze in de finale ontzettend moeilijk", licht de accountmanager toe.

Aangezien Marvin voor de Amsterdamse Marnix had gekozen, wilde hij in Nederland verder uitzoeken of hij daadwerkelijk een romantische connectie met Marnix had. Helaas bleek dit niet het geval. “Toen we terugkwamen in Nederland merkten we eigenlijk al heel snel dat die roze wolk verdween”, deelt Marvin. “Die mooie setting op Sicilië was er niet meer, en die roze wolk verdween toen eigenlijk gewoon.”

“We hadden wel echt vaak contact en spraken regelmatig af. Alleen merkten we heel snel dat we meer een vriendschappelijke vibe hadden dan een liefdesvibe."

Goed gesprek

Marvin en Marnix besloten hun twijfels dan ook snel uit te spreken. “We hebben het er samen goed over gehad en realiseerden ons dat we gewoon een goede vriendschappelijke klik hebben. Door de hele sfeer en ambiance op Sicilië hebben we onze klik voor iets anders aangezien.”

Dat Marvin en Marnix een punt achter hun romance hebben gezet, betekent echter niet dat de twee elkaar helemaal niet meer spreken. “Gelukkig hebben we nog heel goed contact, er is ook helemaal geen sprake van een ruzie.”

Gevoelens genegeerd

Na de breuk met Marnix komt Marvin erachter dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt in de finale. “Ik heb eigenlijk altijd wel geweten dat Ferdi precies is wat ik altijd heb gewild in een man, en dat hij perfect bij mij past. Maar op een of andere manier had Marnix iets waardoor ik toch voor hem koos. Ik dacht dat het mysterieuze en het spannende van Marnix was wat ik wilde. Achteraf bleek dat niet bij mij te passen.”

Hoewel Marvin ook nog wat voor Ferdi voelde, probeerde hij die gevoelens in de eerste instantie te negeren. “Ik heb geprobeerd mijn gevoelens voor Ferdi weg te stoppen, omdat ik natuurlijk wel voor Marnix had gekozen. Het was niet eerlijk geweest als ik mijn best niet voor Marnix had gedaan."

Contact met Ferdi

Na de breuk met Marnix besluit Marvin dan ook de stoute schoenen aan te trekken en contact op te nemen met Ferdi. "Die gevoelens voor Ferdi zijn nooit weggegaan. Vandaar dat ik toch wel snel een poging wilde wagen om te kijken of Ferdi die gevoelens ook nog had. Dat was gelukkig zo en toen kreeg ik een tweede kans van hem.”

Inmiddels hebben de twee er heel wat dates opzitten en mag Marvin Ferdi sinds december zijn vriend noemen. De lovebirds zijn heel gelukkig met elkaar en ook Marnix gunt hen al het geluk samen. “Volgens mij is hij heel blij voor ons”, deelt Marvin.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');