Winning Wednesday: 3x een armband en ketting met gravering van Rosefield: The Love Motif t.w.v. €98

Doe mee en win!

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een armband en ketting met gravering van Rosefield: The Love Motif t.w.v. €98 weg.

Romantisch cadeau

Valentines day is on it's way… Enne, hoe cheesy het ook mag zijn, op 14 februari heb je de kans om je lover, buurvrouw, moeder, BFF of wie dan ook eens in het zonnetje te zetten. Relatie of niet: het is de perfecte dag om je loved ones te laten weten dat je van ze houdt.

Cadeautjes krijgen vinden we allemaal leuk. Maar gepersonaliseerde cadeaus? Daar worden we helemaal blij van. Heb jij een dierbare die dol is op accessoires, goud en alles wat glimt? Dan ben je bij Rosefield aan het juiste adres.

Rosefield: The Love Motif

De nieuwe collectie Rosefield staat volledig in het teken van de liefde. Maak kennis met The Love Motif – de 14K goud vergulde kettingen en armbanden met hartjes zijn klassiek en tijdloos. Daar komt nog bij: je kunt de sieraden gratis laten graveren met de initialen van jezelf of je lover. Hoe romantisch.

De sieraden van Rosefield hebben eenvoudige details en een luxe uitstraling. Je kunt bij Rosefield niet alleen terecht voor de prachtige, klassieke horloges, maar ook voor sieraden die matchen met iedere look. Je shopt de sieraden van Rosefield al vanaf 29 euro.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om je loved one te verrassen met een prachtige armband en ketting – inclusief gravering? Dan hebben we goed nieuws voor je. Grazia mag namelijk 3x een armband en ketting met gravering (één initiaal) van Rosefield: The Love Motif weggeven!

Wil je kans maken? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Veel succes en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x een armband en ketting met gravering van Rosefield: The Love Motif t.w.v. €98″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”2-2-2021″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 2 februari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws