Wait, what?! Je vouwt een wrap dus al je hele leven verkeerd

Waarom wisten we dit niet eerder?

TikTok is al lang niet meer alleen het domein van dansende en playbackende tieners. Ook de cooking scene heeft zijn weg gevonden naar het videoplatform. Zo gaat er regelmatig een handige lifehack viral en dít is er eentje die je zeker wil proberen.

Wrap

Deze keer vonden we geen beautyhack, maar een food gerelateerde hack die ons waarschijnlijk ook héél goed van pas gaat komen. Volgens TikTok vouwen namelijk we al heel ons leven een wrap op de verkeerde manier. Het kan namelijk véél makkelijker, zo is te zien in de video. Waarom wisten we dit niet eerder?

Waarschijnlijk rol jij een wrap op zoals je dat ook bij een pannenkoek doet. Mocht dat je ook niet goed lukken, is de kans groot dat je hem gewoon dubbelvouwt. Deze manieren van vouwen levert vaak een hoop geknoei op. Jep, we’ve all been there.

@alphafoodieFun inspo 🤩 ##tortilla ##foodtiktok ##foodhack ##healthyfood♬ original sound – AlphaFoodie

Trucje

Gelukkig is er nu een hack die je wrap naar een nieuw level tilt. De bedoeling is dat je je wrap in vier kwartjes verdeelt. Op ieder kwartje leg je vervolgens een ander ingrediënt. Snijd daarna een inham in de wrap en vouw hem zoals in de video wordt gedaan. Et voilà, je hebt een perfecte maaltijd zonder dat de vulling er aan de uiteinden uit valt. Thanks TikTok!

Bron: Tagmag | Beeld: Friends, TikTok

Laatste nieuws