Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je hebben: met deze draagbare sauna heb je het nooit meer koud

Lifehack!

Sauna

Sommigen zullen je een ontzettende aansteller vinden, maar jij kunt er toch ook niks aandoen dat je het altijd koud hebt? Er zijn namelijk heel wat oorzaken waardoor de drang om een dekentje te pakken of met een warme kruik onder je trui te zitten, ineens een stuk logischer zijn. Gelukkig hebben we nu een oplossing gevonden voor alle koukleumen die normaal gesproken liever niet de deur uit willen tijdens de koude wintermaanden.

Draagbare sauna

Er bestaat nu namelijk een saunapak die je lichaam sowieso warm zal houden. Sounds like a dream right? De draagbare sauna mag er dan misschien niet heel flatterend uitzien, je zal het in ieder geval niet meer koud krijgen.

Bridget Read, redactrice bij lifestylewebsite The Cut, testte het pak uit. “Ik verwachtte veel van de sauna die ik kocht van Home Depot”, schrijft ze in de review.

Recensie

“Een manier om het weinige sociaal contact te redden dat ons nog rest, nu de temperaturen zo laag zakken. Ik nodigde Emma uit, een vriendin, om de sauna te proberen. Conclusie? De hitte was heerlijk, maar iets eten of drinken tijdens het half uur zweten zat er niet in. In plaats van dichterbij, voelde ik me geïsoleerd van mijn vriendin. Mijn experiment, waarin ik een omgeving wilde creëren die lijkt op een gezellige woonkamer, was gefaald.”

Wil jij deze uitvinding nou ook proberen? Dan kun je 'm hier bestellen.

Lifestyle
  • HLN
  • Amazon, How To Be Single