Nicolette van Dam en Bas Smit beleven horrornacht

Holy moly!

Nicolette van Dam en Bas Smit genieten met hun twee dochtertjes van een roadtrip door Frankrijk. Maar hun avontuur in een boomhut werd een ware horrornacht.

Horrornacht

Van het magische Disneyland Parijs gingen ze naar Saint-Tropez waar ze genoten van luxe, luxe en nog meer luxe. Na al die verwennerij wilde Nicolette graag "één worden met de natuur" en dus huurden ze een boomhut in the middle of nowhere.

Even bijkomen met fluitende vogels en vallende blaadjes om vervolgens helemaal zen terug te keren naar de bewoonde wereld, was haar plan. Maar zo ontspannend als ze had gehoopt had, werd het niet. Sterker nog, manlief Bas noemt het een "ware horrornacht".

Vliegende mieren

Het begon toen ze aankwamen en er geen airco bleek te zijn. "En het is maar 35 graden…", aldus Bas. De sfeer werd er niet beter op toen ze 's avonds in het donker met een zaklamp door het bos moesten banjeren om de hut terug te vinden. Na een avontuurlijke zoektocht konden ze niet meteen in bed duiken, want het bed van haar dochters bleek vol te zitten met vliegende mieren.

Bas was de pineut: Lola-Lily en Kiki-Kate mochten bij mama in bed en vaders moest (in zwembroek met binnenbroekje om de mieren op afstand te houden) op een matras op de grond slapen. Gelukkig begon de ochtend goed toen het ontbijt aan de deur bleek te hangen. Maar die vreugde duurde niet lang, want Bas vond in zijn cornflakes een… vliegende mier!

Bas zou Bas niet zijn als hij de avonturen van de familie niet op een hilarische manier met de wereld zou delen. Kijk en lach mee.

Beeld: BSR

Laatste nieuws