Nicolette van Dam onder vuur

Nicolette van Dam en Bas Smit genoten donderdagavond van een luxe diner. Echter werd het gesprek dat Nicolette voerde met de privé-chefkok haar door haar followers niet in dank afgenomen.

Nicolette en Bas Smit deelden donderdagavond filmpjes van hun luxe diner op Instagram. Tijdens het diner werden ze bediend door hun chefkok Jay. Toen hij het gerecht had neergezet, probeerde Nicolette haar waardering te uiten naar de man. “Wǒ ài nǐ”, riep ze. Dit betekent in het Chinees: 'Ik hou van jou'.

Echter reageerde Jay niet op het antwoord en ging hij gewoon verder met de uitleg over het gerecht. Maar Nicolette was niet meer geïnteresseerd in het gerecht, maar meer in of de chefkok haar kon verstaan. Ze onderbrak de man dan ook tijdens zijn uitleg. “Hoor je niet wat ik tegen je zeg? Je spreekt toch Chinees? Of spreek ik geen Chinees?”.

Reacties

Bas vond de hele situatie maar wat grappig en schreef bij de video: “Wat zijn we geluksvogels met chef Jay thuis en onze Nic verklaart hem na twee wijntjes de liefde in het Chinees.” Nicolette zag het ook als een grap en denkt dat de man meer schrok van haar uitspraak, en niet om wat ze zei. “Mijn uitspraak was best soepel”, vertelde ze in het filmpje.

Echter schoten de uitspraken van Nicolette bij veel followers in het verkeerde keelgat en werd het filmpje daarom massaal op social media gedeeld. Zo reageert iemand op Twitter met: “Racistisch en lomp wat ze hier doet” en laat een ander weten: 'Wacht even hoor… 'Hoor je niet wat ik zeg? Spreek jij geen Chinees?' Wat een arrogantie.” Ai…

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws