Temptations Daisy datete met de zoon van déze bekende BN’er 

‘Kwal’ Ricky reageert op beledigingen van Temptation-Sonny

De knappe wakeboarder heeft niet veel goeds te zeggen over Sonny.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ricky

In de afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zien we hoe de vonk tussen Jaydi en single Ricky steeds meer over springt. Toen haar vriend Sonny deze beelden op zijn eerste kampvuur te zien kreeg, was hij allesbehalve mals over de 'pretty boy'. In Temptation Love Therapy reageert Ricky op Sonny's felle uitspraken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verliefd in drie dagen

Nadat Jaydi bij haar eerste kampvuur niet zo blij was met de beelden die ze van Sonny te zien kreeg (iets met 'de hele tafel proeven' en 'de honderd aantikken'), zocht ze troost bij hottie Ricky. "Toen dacht ze: 'Zoek het maar uit'", vertelt de knappe wakeboarder.

"Ik heb veel gesprekken gehad met Jaydi", gaat hij verder. Zo vertelde zij hem dat Sonny degene was die graag aan het programma mee wilde doen. "En dan gaat-ie zich daar zó gedragen. Hij dacht dat Jaydi niet binnen veertien dagen verliefd kon worden op iemand anders... Nou, ik had drie dagen nodig!"

Een kwal

Op zijn kampvuur zag Sonny hoe zijn vriendin wel heel knus werd met deze 'pretty boy'. Dit kwam niet goed binnen bij de jongen met de blinkende tanden. Hij noemde Ricky onder andere een 'kwal' en 'wel good looking, maar van binnen niet mooi'.

Toen Ricky hoorde wat Sonny over hem had gezegd, barstte hij in lachen uit. "Een kwal? Ik wil niet eens beginnen over wat ik van hem vind", reageert de wakeboarder. "Ik vind echt niet dat je in aflevering 1, 2, 3 en 4 kan doen zoals hij. Zo kan je je vriendin niet behandelen", zegt hij resoluut. Shots fired!

Kneus

Ricky is niet de enige die Sonny niet zo hoog heeft zitten. Eerder haalde mede-single 'grote Mike' al uit naar Jaydi's vriend. "Weet je wat het is? Die Sonny is gewoon een kneus. In de eerste aflevering zet hij zijn vriendin al voor schut, met opmerkingen dat hij de honderd vrouwen wil aantikken, dat hij alle vrouwen verliefd op hem kan maken en dat Jaydi afhankelijk van hem is."

Daarnaast spreekt Sonny volgens Mike ook niet altijd de waarheid. "Als ik Jaydi's kant van het verhaal hoor, blijkt dat Sonny ook de hele boel bij elkaar loopt te liegen. Het is te triest voor woorden. Sonny spoort gewoon écht niet. Een beetje stoer doen met zijn nep-volgertjes. Het is gewoon een kneus." Dat zijn duidelijke woorden!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');