doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo ziet Temptation Islands Jaydi er met lichtblond haar uit

Sorelis en Gulcin openhartig over deelname aan Temptation Island: Love or Leave: 'Je leert jezelf echt kennen’

Het tweetal vertelt openhartig over de lastige momenten tijdens hun deelname aan het programma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sorelis Gulcin

Het Temptation Island: Love or Leave avontuur van Gulcin en Sorelis zat er halverwege het seizoen al op. De liefde tussen het tweetal was zo sterk dat hun avontuur eindigde met een huwelijksaanzoek. Aan Grazia vertelt het tweetal alles over de ups and downs die zij tijdens hun deelname aan het programma hebben meegemaakt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Emotioneel

Kijkers van het programma is het zonder twijfel niet ontgaan: er wordt flink wat gehuild tijdens Temptation Island: Love or Leave. De emoties lopen hoog op, en ook Sorelis en Gulcin kunnen dat beamen. “Je ziet onze emoties zo erg. Sommige mensen zeggen dan: ‘Waarom doe je dan mee?’, maar het is juist fijn dat die emoties los zijn gekomen”, laat Gulcin weten.

Tijdens een deelname aan dit tv-programma heb je geen afleiding. Er is geen telefoon, je hoeft niet te werken en je bent ver weg van huis. “In het dagelijks leven komen al die emoties niet zomaar naar boven. Je gaat daar veel meer nadenken en er wordt een spiegel voorgehouden. Je leert jezelf zo goed kennen”, aldus Gulcin.

Met elkaar verbonden

Tijdens het eerste kampvuur liet Sorelis weten dat hij zich verbonden voelde met zijn grote liefde – ondanks dat de twee elkaar niet spraken of zagen. Dit voelde voor Gulcin hetzelfde: "Ik voelde dat hij aan mij dacht. Maar je zit zo erg in een bubbel, je weet het ook niet zeker."

Wat Sorelis het lastigste vond aan Temptation Island? Dat hij zijn ervaringen niet met de liefde van zijn leven kon delen. “Daarom pakte ik heel veel momentjes voor mezelf. Dan zocht ik een rustig hoekje op en praatte ik in mijn gedachten met haar.”

Geslaagd experiment

Dat de twee meant to be zijn, kwam na een aantal afleveringen al duidelijk naar voren. De twee hebben het avontuur niet tot het einde afgemaakt, maar hadden naar eigen zeggen niet meer tijd nodig. “Het is gewoon geslaagd”, begint Sorelis. “Ik had niet langer willen blijven. Ik miste haar enorm en had niet meer dagen nodig om te beseffen dat Gulcin de ware voor mij is.”

Ook voor Gulcin was er niet meer tijd nodig om te ontdekken of zij en Sorelis de perfecte match zijn. “Het lijkt echt op een sprookje. Enne, ik ben gek op sprookjes”, lacht Gulcin. “Het is zo onwerkelijk als je alles terugziet. Dit is ons sprookje, het is echt letterlijk de zin ‘ze leven nog lang en gelukkig’, echt geweldig.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');