doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bol.com reageert op hilarische manier op uitspraken van Temptation Islands Sonny

Deze single zou eigenlijk met zijn vriendin als koppel aan Temptation Island meedoen

De single spreekt openhartig over zijn deelname aan het programma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dennis single

Verscheidene keren werd Temptations Dennis van de Water gevraagd om mee te doen aan Temptation Island, als verleider of om zelf zijn relatie op de proef te stellen. Maar pas toen het format van het programma veranderde en het niet meer ging om relaties kapot maken, zag de fitnesscoach een deelname wel zitten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Benaderd voor het programma

Afgelopen september reisde de 26-jarige Dennis af naar Italië om daar deel te nemen aan Temptation Island: Love or Leave. Hij was daar als single, maar een aantal jaar geleden was hij ook benaderd om zelf zijn eigen relatie op de proef te stellen.

”Ik vond Temptation Island altijd leuk om te kijken en ben ook benaderd om als verleider mee te doen. Jaren geleden al, toen ik een relatie had. Toen hebben we als stel nog op de reservelijst van deelnemers gestaan”, vertelt hij aan indebuurt Westland.

Toch sprak het hem nooit echt aan om mee te doen aan Temptation Island. “Met name omdat het doel van de verleiders in het programma altijd was om relaties kapot te maken.”

Meedoen als single

Voor de vernieuwde versie van het programma, waarbij stellen willen onderzoeken of ze bij de ware zijn, werd de fitnesscoach opnieuw benaderd: of hij en zijn vriendin wellicht deel wilden nemen. “Toen heb ik gezegd dat dat heel lastig zou worden, ik had namelijk geen relatie meer.”

De programmamakers zagen in de verbroken relatie van Dennis geen probleem, maar een nieuwe kans. Zij vroegen of de uit s-Gravenzande afkomstige dan mee zou willen doen als single en toen zag Dennis er wel wat in om mee te doen.

”Dit keer was het voor de singles niet het doel om relaties kapot te maken”, legt hij uit. ”Wij als singles konden in dit seizoen ook op zoek gaan naar een connectie met een ander. Om die reden besloot ik nu wel mee te doen.”

Zoektocht naar de liefde

Echt op zoek naar ware liefde is de sportfanatiekeling niet, maar hij staat er zeker voor open. “Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ik denk niet dat je op zoek moet gaan naar de liefde. De liefde komt gewoon."

Op zoek naar de liefde is-ie dus niet, maar de single weet wel wat hij zoekt in een vrouw. Zo valt hij op vrouwen die weten wat ze willen en onafhankelijk zijn. “Ik vind het supersexy als een vrouw zelfverzekerd is en ik moet ook met haar kunnen lachen.” Ook weet Dennis goed tot welk type vrouw hij zich aangetrokken voelt: “Meiden met donker haar, donkere of blauwe ogen en een mooi figuur. Maar liever niet superdun.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');