Love Islands Marit over Giuliano: 'Ik heb drie weken op die gast gewacht'

Groot nieuws: Love Islands Giuliano lanceert eigen single

De Italian Stallion deelt het grote nieuws via Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Giuliano

We herinneren ons vast allemaal nog het moment waarop Love Islands Giuliano – na zijn kortstondige fling met Lisa – een emotioneel nummer zong. "Fall on me", was één van de emotionele teksten die de Islander naar buiten bracht. Enne, dat lijkt naar meer te ruiken, want Giuliano brengt binnenkort zijn eerste videoclip uit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kersthit

Onlangs zagen we in de vlog van Joan en Mert dat een aantal Islanders bij elkaar kwamen. Dit was niet zonder reden, aangezien Giuliano tijdens dit moment zijn eigen nummer opnam. Inmiddels maakt de Islander via Instagram bekend dat we dit lied binnenkort al kunnen verwachten.

"Dames en heren, ik heb supergoed nieuws. Mijn videoclip komt 25 december uit op YouTube en op 1 januari staat het lied op Spotify. Dus, stay tuned", deelt Giuliano in een video op Instagram.

Andere Islanders

Bij de video schrijft Giuliano: "Big news, 1e kerstdag komt er een supermooie clip voor jullie allemaal online. In de clip zijn ook een aantal mede Islanders te zien." Het lijkt er dus op dat de Italian Stallion er een heus feest van heeft gemaakt.

Wat we mogen verwachten van Giuliano's intrede in de muziekwereld? Een doorbraak? Een eenmalige hit? To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');