Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is het tweede Love Island-koppel dat uit elkaar is

Na Feline en Giuliano is ook dit stel verleden tijd.

Love Island

Love Islands Jaimy en Mattheüs leken voor elkaar gemaakt. De twee waren tot hun oren verliefd op elkaar, maar dit bleek van korte duur te zijn. Mattheüs maakte gisteren op zijn YouTube-kanaal bekend dat zijn relatie met Jaimy op de klippen is gelopen.

Nooit getwijfeld aan relatie

Mattheüs geeft in zijn allereerste video op zijn YouTube-kanaal duidelijkheid over zijn relatie met Jaimy. “De laatste tijd krijg ik hier heel vaak vragen over. Ik wil alles duidelijk maken in deze video”, begint de Islander.

“Ik heb vaak gelezen en gehoord dat onze relatie nooit zou gaan werken. Ik heb daar zelf nooit aan getwijfeld; we wilden het tegendeel bewijzen aan iedereen”, vervolgt Mattheüs. “Op dat moment voelde het goed aan, daar kon niets of niemand verandering in brengen.”

“Het leek misschien alsof we snel een relatie kregen, maar als je 24/7 bij elkaar bent gaat het veel sneller.”

Finito

Mattheüs vervolgt dat hun relatie helaas niet zo is verlopen als hij had gehoopt. “We hebben ons best gedaan om het te laten werken, maar uiteindelijk hebben we samen besloten om er een punt achter te zetten.”

De Islander vervolgt dat de levensstijlen van de twee niet bij elkaar passen. “We kunnen elkaar niet geven wat we beiden willen. We hebben ups en downs gehad. Helaas gaven de downs de doorslag. Ik had het graag anders gezien, maar het is nu eenmaal zo.”

Liefde en geluk

Jaimy en Mattheüs hebben samen een fantastisch avontuur beleefd en gunnen elkaar dan ook het beste. “Ik wil Jaimy heel erg bedanken voor deze onvergetelijke tijd. Ik gun haar heel veel liefde en geluk.”

Jaimy reageerde ook op de breuk in haar Instagram Stories. “Mattheüs en ik zijn uit elkaar. Ik kijk terug op een geweldig avontuur samen, zonder elkaar was het namelijk nooit zo mooi geweest. Ik ben trots dat we dit samen hebben gedaan.”

Misschien ook voor jou:
Love Islands Jaimy openhartig over Mattheüs weer zien na thuisquarantaine
Showbizz
  • Love Island
  • YouTube