Dit is waarom je je deze feestdagen in een feestelijk pak zou moeten hullen

Zo ga jij glitterend de feestdagen door.

Lees ook

Aangezien het afgelopen jaar niet echt bestond uit glitters, champagne en feestelijke looks, halen we onze portie glam tijdens de feestdagen maar in. We hullen onszelf massaal in feestelijke pakken. Waarom? Dat leggen wij je haarfijn uit.

Op je best

Het is niet de eerste keer dat we the power of the suit uitleggen. In een pak – oftewel een broek met bijpassende jas – voelen we ons krachtig én stralen we dat ook uit. Aangezien de feestdagen naderen is dit hét perfecte moment om eens flink uit te pakken. We kiezen dan ook voor feestelijke stoffen als fluweel, zijde, leer, pailletten of glitter.

Statement maken

In de afgelopen zomer zagen we de pakken al voorbijkomen in de kleuren geel, roze en rood. Leuk, maar we hullen ons de aankomende weken vooral in donkere kleuren. Niet omdat het een donkere periode is, maar omdat dit vrijwel iedereen goed staat.

Een statement pak in een feestelijke stof heeft eigenlijk niet veel extra meer nodig. Maak de look af met een felrode lip, een killer heel of een aantal gouden sieraden. Het pak doet z'n werk al goed genoeg, dus houd je look verder vooral lekker rustig.

Benieuwd naar een aantal fijne looks? Wij zetten de killer pakken van onder andere influencers Lizzy van der Ligt en Benthe Liem voor je op een rij. Wil je gelijk een statement outfit shoppen? Met de pakken van Aveau zit jij de aankomende feestdagen sowieso goed. Love it.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook