EOTBDD-Lynn openhartig: 'Ik ben mensenschuw geworden'

Het ging niet zo goed met de realityster.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lynn

De altijd vrolijke Lynn zorgde voor heel wat hilariteit in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Daarnaast wist ze met haar grappige uitspraken menig kijker thuis te laten lachen. Echter is Lynn tegenwoordig niet meer helemaal zichzelf, zo vertelt ze in een YouTube-video.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ex on the Beach

Door EOTB werd Lynn natuurlijk in één klap BN'er, iets waar ze flink aan moest wennen. "Ik had in één klap meer dan 100.000 volgers en kreeg dagelijks meer dan 100 DM’s. Liefde daarvoor, maar ik merkte dat ik ongeveer twee maanden geleden weer ‘landde’ en na ging denken over wat ik allemaal had meegemaakt tijdens en na Ex on the Beach", vertelt ze in de video.

"De reacties drongen opeens allemaal tot me door; ook de negatieven. Ik raakte met mezelf in de knoop en wist niet echt meer wie ik zelf nou was.”

Lockdown

De landelijke lockdown gooide daar nog een schepje bovenop. "Ik begon te twijfelen aan mezelf en de content die ik deelde. De lockdown kwam daar bij", gaat Lynn verder.

"Ik sloot mezelf op omdat ik een soort van mensenschuw ben geworden, vond het ook niet meer relaxed om alleen over straat te gaan. Ik zat 24/7 in huis, het kostte heel veel moeite om even de deur uit te gaan. Ik kon mezelf er niet toe zetten om iets te doen, net als met de sociale media dus", legt ze uit.

Gelukkig gaat het nu stukken beter met de realityster. Via de huisarts belandde ze bij een psycholoog die haar er weer bovenop probeert te helpen. Get well soon, Lynn!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');