Kim Feenstra deelt eerlijke foto van moederschap: 'Dag hakken, glitter en glamour'

Deze EOTB-deelnemer is in verwachting van haar eerste kindje

Op Instagram maakte de EOTB-ster ook meteen het geslacht van haar kindje bekend.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
EOTB-ster zwanger

Denk je aan Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 2, dan denk je waarschijnlijk aan tweeling Esmee en Sharon én aan Alisa Litinskaia – aka Alisa Megastar. Congratulations are in order voor laatstgenoemde. De Ex on the Beach-ster is namelijk in verwachting van haar eerste kindje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Na Ex on the Beach

Tijdens Ex on the Beach: Double Dutch was Alisa een verschijning waar je niet omheen kon, maar na haar deelname aan het programma verdween de temperamentvolle Russische lady van onze radar. Het betekende overigens niet dat ze stilzat.

Het tegendeel zelfs. Alisa reisde de wereld rond en ontmoette de liefde van haar leven. En nu lijkt het voor de twee tijd om de volgende stap in hun relatie te zetten: ze verwachten namelijk samen een kindje.

Zwanger

Op Instagram deelde Alisa het heuglijke nieuws. En hoe! Ze maakte er meteen een ware gender reveal van en onthulde dat ze samen met haar lief een meisje krijgt. De blondine lijkt door het dolle heen door het nieuws.

“We hadden dit niet verwacht”, schrijft Alisa op Instagram. De mommy to be vertelt dat zij lange tijd dacht dat ze een jongetje zou krijgen. “Ik hoopte heel erg dat het een meisje zou worden. Ik ben zo blij!”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');