Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win: 5x Miley Cyrus’ nieuwste album Plastic Hearts + matching mondkapje

Doe mee en maak kans!

Miley winactie

Het kan je niet zijn ontgaan dat Miley Cyrus onlangs haar spiksplinternieuwe album Plastic Hearts heeft uitgebracht. Enne, dat is nog niet alles, want Grazia mag 5x Plastic Hearts + matching mondkapje weggeven!

"Ik vond mezelf"

Plastic Hearts is het langverwachte zevende studioalbum van Miley. De zangeres liet eerder al via social media weten dat Plastic Hearts twee jaar geleden al bijna af was, maar dat alle muziek verloren ging bij een grote brand in haar huis. Iets wat ze nu een gunst van de natuur noemt.

“Ik dacht dat ik de boel op orde had. Niet alleen de plaat, mijn hele leven. En toen werd alles gewist. En veranderde alles en bleek wat ik had opgenomen niet meer relevant. De natuur verleende me een gunst en maakte mijn huis en al mijn spullen kapot. In de as, vond ik uiteindelijk mezelf.”

Plastic Hearts

De zangeres gooide het roer drastisch om en wilde niet langer dat haar naam synoniem zou staan voor ophef, drugs en tabloid-romances. Ze wilde zich in de toekomst meer richten op haar muziek.

Voor Plastic Hearts werkte Miley dan ook samen met haar grootste idolen: Stevie Nicks, Joan Jett en Billy Idol. Niet zo gek dat de zangeres dan ook al hits heeft gescoord met een aantal nummers die op het album staan. Zo bracht ze in de zomer al de single Midnight Sky uit.

“Er is echt heel veel veranderd sinds ik deze zomer Midnight Skye uitbracht. Ik kreeg altijd wel een beetje respect, maar werd vooral ook vaak gek genoemd, the crazy girl. Nu wil ik graag gerespecteerd worden als artiest. En vooral trots zijn op wat ik maak.”

Winnen maar!

Ben je nu nóg enthousiaster geworden over Miley en haar muziek? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen namelijk 5x Plastic Hearts weggeven + een matching mondkapje.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Vul dan snel het winformulier onder de afbeelding in en wie weet ben jij één van de lucky winners!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 28 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Misschien ook voor jou:
Miley Cyrus reageert hilarisch op TikTok-video's van fans
Mail en win
  • Michiel Boesten