Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Miley Cyrus openhartig over sexleven in coronatijd: 'Via FaceTime'

De zangeres vertelt openhartig over haar ervaringen via FaceTime.

Miley Cyrus

Voor alle singles out there: het afgelopen jaar was af en toe niet makkelijk. Terwijl alle liefdeskoppels samen tussen de lakens kropen tijdens de lockdown, zat er voor singles niet veel anders op dan een steamy FaceTime-sessie. Enne, daar weet Miley Cyrus alles van.

"Interessante uitdaging"

Dat zangeres Miley geen blad voor haar mond neemt, is inmiddels wel duidelijk. Waar ze onlangs nog openhartig sprak over haar heftige verleden – met veel verdovende middelen – spreekt de zangeres nu openhartig over haar sexleven. Zo verzon Miley een hele innovatieve manier om zich tijdens coronatijd niet te vervelen.

In een interview met Howard Stern in zijn radioshow vertelde ze: "Ik heb nu veel sex via FaceTime." Naar eigen zeggen is de pandemie voor haar "really interesting and challenging" als het gaat om daten en intiem zijn met andere mensen.

Terugval

In een eerder interview met Apple Music was Miley ook al enorm openhartig over haar tijd gedurende de pandemie. Ze deed een boekje open over haar verslaving en haar terugslag. "Ik wil hier heel eerlijk over zijn", begint Miley haar verhaal. "Net zoals veel anderen, ben ik tijdens de pandemie toch weer begonnen. Ik zou hier nooit gaan zitten en beweren dat ik nuchter ben gebleven terwijl dat niet zo is. Ik had een terugval, maar ben nu weer twee weken nuchter."

"Ik ging de fout in, omdat ik dingen niet goed in moderation kan doen", vertelde Miley. Daarbij benadrukte ze dat ze niets tegen alcohol en drugs heeft. "Iedereen moet doen wat het beste is voor zichzelf." Ook liet ze weten dat ze hard werkt om haar verslaving aan te pakken. "Ik heb geen probleem met alcohol, maar ik heb een probleem met de besluiten die ik neem als ik een bepaalde grens over ga."

Misschien ook voor jou:
Zien: Miley Cyrus laat weinig aan de verbeelding over met pikant kiekje
Showbizz
  • E! Online
  • BrunoPress