Zien: Miley Cyrus laat weinig aan de verbeelding over met pikant kiekje

Miley Cyrus reageert hilarisch op TikTok-video's van fans

De zangeres heeft overal wel een antwoord op.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miley Cyrus

Onlangs bracht Miley Cyrus haar eerste rockalbum uit, die meteen naar nummer 1 schoot in Amerika. Ze kan vanwege de pandemie op dit moment niet op tournee om haar muziek te promoten, dus doet ze wat alle cool kids doen: ze scrolt op TikTok. Ze bekijkt niet alleen veel video's van fans, ze reageert er ook nog eens op. En dat is hilarisch.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

TikTok

De nieuwe rockmuziek valt enorm in de smaak bij menig TikTokker. Zij maken dan ook de leukste filmpjes op haar nieuwe single Plastic Hearts. En er is zelfs een heuse trend ontstaan, waarbij zij hun video beginnen met de tekst 'als Miley reageert, dan...' in de hoop dat Miley herself reageert.

En wat denk je? She did. De trend begon met een koppel dat wil gaan trouwen als de zangeres reageert. Mileys reactie hierop is goud waard: "Ik hoop dat het voor jullie beter uitpakt dan voor mij", verwijzend naar haar korte huwelijk met acteur Liam Hemsworth. Dat hopen wij ook, want het TikTok-koppel is nu verloofd.

Nieuwe trend

Maar daar blijft het niet bij. Miley vermaakt zich zo te zien wel op TikTok, want ze reageert nog op vele andere video's. Wanneer een knappe dame al dansend aan Miley vraagt wat voor tatoeage ze zal laten zetten, reageert de zangeres flirterig: "Wat dacht je van de tijd en plaats van onze eerste date?" Oeh!

"Heeft Miley Cyrus heel veel vrije tijd? Ze reageert op elke TikTok-video die ik heb gezien", schrijft een andere TikTokker bij haar filmpje. Daar heeft Miley een heel duidelijk antwoord op: "QUARANTAINE." Same, girl, same.

Nieuwe bio

Ook de Amerikaanse nieuwssite E! News pikte de TikTok-trend op en wil graag meedoen. "Als Miley Cyrus reageert, mag zij in onze Instagram bio schrijven wat ze wil." Nou, dat laat de zangeres zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Ze heeft een goed voorstel voor een nieuwe en verbeterde insta bio: "We hebben spijt van alle shit die we over Miley Cyrus hebben geschreven."

En ja hoor, zo gezegd, zo gedaan. Dat staat nog steeds in de bio van de Instagrampagina van E! News. Geweldig.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');