doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dries Roelvink laat zich uit over ruzie tussen Dave en Donny

Donny en Janice vieren bijzondere mijlpaal

De Roelvink-telg en zijn vriendin zijn officieel een jaar samen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Janice Donny

Het was dinsdag een speciale dag voor tortelduifjes Donny Roelvink en Janice Blok. De twee waren namelijk officieel een jaar samen. Dat vierden ze gezellig thuis met wat kaarsjes en wat drankjes.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

1 jaar

Op zijn Instagram Stories laat Donny zien hoe zijn vriendin hem thuis heeft verrast voor hun 1-jarige jubileum. Ze heeft romantisch wat kaarsjes aangestoken en twee flessen drank, Licor 43 en Baileys om precies te zijn, voor haar lover gehaald. Donny deelt ook het lieve berichtje van Janice. "1 year baby. I love you x je meisje."

"Schatje, wat zijn we gelukkig hè", grapt hij naar zijn vriendin. "Vandaag was de dag dat jij echt tegen mij zei van: 'Yo, nu hebben we wel écht verkering.'" How romantic.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Serieus

Een jaar is misschien nog niet heel lang, maar goed gaat het tussen de twee lovebirds zeker. Deze zomer deelden zij het exciting nieuws dat zij gingen samenwonen en in oktober werd hun woning officieel goedgekeurd.

Inmiddels zet het stel zelfs de volgende stap in hun relatie, deelt Donny de dag na hun 1 year anniversery in zijn Stories. Hij laat een pinpas zien met daarop een foto van het dolgelukkige stel met hun hond en kat. "Nu wordt het wel heel serieus, een gezamenlijke rekening", grapt de Roelvink-telg. "Voor sparen, de huur en natuurlijk onze kindjes [hun hond en kat, red.]", voegt Janice nog toe.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');