Bridget Maasland klapt uit de school: ‘André vroeg mij ook ten huwelijk’

De presentatrice vertelt ook of ze ‘ja’ of ‘nee’ tegen de Hazes-telg heeft gezegd.

Dat Monique Westenberg en André Hazes verloofd zijn, is ook Andrés ex Bridget Maasland niet ontgaan. De presentatrice reageerde woensdag op dit nieuws, en deelde meteen een sneer uit naar André. Na de nodige kritiek die ze hierna ontving, doet Bridget op Instagram uit de doeken dat ook zij een huwelijksaanzoek kreeg van André, maar dan vorig jaar rond kerst…

Reactie

Even een kleine recap: Bridget was gisterochtend telefonisch te gast in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. De presentatrice werd – uiteraard – ook even aan de tand gevoeld over de verloving van haar ex André en zijn Monique.

“Oh, hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus”, reageerde ze. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.”

Huwelijksaanzoek

Door deze opmerking kon Bridget op de nodige kritiek rekenen. Zelfs op haar eigen Instagram werd de presentatrice bestookt met vervelende reacties. Zo noemde een reageerder haar ‘jaloers’ en ‘een afgelikte boterham’.

Bridget is natuurlijk niet op haar mondje gevallen en geeft haar followers wat verduidelijking. “Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat”, doelt ze waarschijnlijk op Andrés turbulente liefdesleven. Daarna doet ze een bijzondere onthulling over haar relatie met de zanger: “Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.”

Ja of nee?

Aan RTL Boulevard onthult Bridget dat ze ja heeft gezegd op het huwelijksaanzoek van André. Het had dus niet veel gescheeld, of zij waren samen in het huwelijksbootje gestapt. Toch zit ze er niet zo mee. “Ik ben echt blij voor ze en anderen zijn er meer mee bezig dan ik.” Hmmm.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws