Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridget Maasland deelt flinke sneer uit naar André Hazes

De presentatrice nam geen blad voor de mond.

Bridget Maasland deelt flinke sneer uit naar André Hazes

Gisteren sprak Frank Dane tijdens zijn ochtendshow nog met André Hazes en vandaag was het Bridget Maasland die digitaal aanschoof in de 538-studio. Het aankomende huwelijk van haar ex André kon toen niet onbesproken blijven.

Huwelijksaanzoek van ex André

In zijn ochtendshow schuwt de altijd enthousiaste Frank Dane een gevoelige vraag niet, maar dit keer was het sidekick Hannelore Zwitserlood die durfde te vragen naar de verloving van André en Monique Westenberg. Want wat vindt ex Bridget daar eigenlijk van?

“Hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze serieus”, reageert Bridget. Maar of de liefde echt is? Dat durft de presentatrice openlijk te betwijfelen. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen”, lacht ze, “maar verder vind ik het hartstikke leuk.”

Voedselbank

In de 538 Ochtendshow kwam Bridget overigens ook nog met een leuk nieuwtje. Haar befaamde coltrui – die ze in oktober tijdens een RTL Boulevard-uitzending droeg en voor nogal wat commotie zorgde omdat-ie doorscheen – gaat ze veilen voor Missie 538 voor de voedselbank. Bieden op de trui doe je hier.

Misschien ook voor jou:
Zien: zó vroeg André Hazes zijn Monique ten huwelijk
Showbizz
  • 538 Ochtendshow
  • BrunoPress