De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan de knappe Nikkie Plessen siert de cover.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia Nikkie

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Nikkie Plessen siert de cover.

Deze week

*Merry X-mas! We knallen het jaar uit met een heerlijke cover – geheel in kerststijl. De feestdagen vieren in het zonnige Dubai zit er dit jaar niet in voor Nikkie Plessen. Dus toverde ze haar eigen huis én tuin om in een kerstparadijs. Met Grazia kijkt ze terug op het bizarre jaar 2020 en vertelt ze hoe zij het beleefde.
*Vanaf deze week gaat hij op zoek naar zijn droomman in de eerste 100% gay dating-show op Videoland. Maak kennis met de 29-jarige Marvin Wijnans oftewel Prince Charming.
*Grote kans dat jij de boom al een tijdje in huis hebt staan, maar hangt-ie al vol genoeg? Wij zetten de leukste kerstballen voor je op een rij. Have a very kitsch Christmas.
*De nieuwe mediawet zou een bom leggen onder het verdienmodel van YouTubers, omdat ze geen producten meer mogen aanprijzen voor geld. Jurist Charlotte Meindersma legt uit hoe we allemaal worden bedrogen.
*Ook Bibi Breijman viert de kerstdagen dit jaar anders dan anders. In gesprek met Grazia vertelt ze alles over haar wilde kerstplannen. "We houden het makkelijk; gezellig gourmetten met z'n drietjes. Lekker burgerlijk."
*Dit jaar stond volledig in het teken van corona. Maar er gebeurde (jawel!) toch echt veel meer. Wij zetten het belangrijkste nieuws, de meest juicy schandalen, heugelijke feiten en achterklap nog één keer op een rij.
*Shannen raakte in coma na een bootongeluk. "Ik ontwaakte letterlijk als een grote baby."
*Let's talk fashion. Het was misschien niet het meest sprankelende jaar ooit, maar dat betekent niet dat je outfit niet mag shinen. Wij zetten de meest glimmende en knappe outfits voor je op een rij.
*Wake-up call: 'Door corona werd mijn wereld mooier.'
*De laatste keer: 'Voor het zoenen deed hij eerst zijn beugel uit.'

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Deze week in Grazia!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.