Mascha Feoktistova open over het moederschap en de moedermaffia

Jennifer Hoffman openhartig over zwangerschap

Zo vertelt ze onder andere wat voor gekke cravings ze heeft.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jennifer Hoffman

Een zwangerschap zonder de kwaaltjes, dat is niet elke vrouw gegund. Toch lijkt het erop dat Jennifer Hoffman wat dat betreft geluk heeft. Op Instagram geeft de actrice een update over haar voorspoedige zwangerschap van haar eerste kindje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Cravings

“Het wordt groter en groter”, schrijft Jennifer in de caption op Instagram. En daar lijkt geen woord van gelogen, want haar babybuik valt op de foto niet meer te ontkennen. Ook vertelt De Luizenmoeder-actrice dat haar zwangerschap tot nu toe zonder problemen verloopt.

“Ik ben geen moment misselijk geweest (behalve dan dat ik mannenparfum echt om te kotsen vind, maar dat vond ik ervoor ook al).” Of ze niet zoals bijna elke zwangere vrouw gekke cravings heeft? Dat vindt ze zelf wel meevallen. “Heb geen rare cravings gehad, behalve bladerdeeg. Oké oké oké. En pasta. En kaneelbroodjes. En croissantjes. En gevulde speculaas. En goedkope saucijzenbroodjes van een tankstation.” Ach, zelfs wij hebben daar weleens zin in!

Verschrikkelijk moe

Jennifer had weliswaar geen last van ochtendmisselijkheid en had geen ontzettend gekke cravings, maar ze ontkwam niet helemaal aan de iets minder florissante kant van een zwangerschap. “Zo verschrikkelijk moe de eerste weken”, vertelt ze. “Dieper moe dan ik ooit moe ben geweest, maar verder heb ik niks te klagen."

Zo ziet ze vooral de mooie kanten van de zwangerschap. "Eerlijk is eerlijk. Ik had nooit gedacht dat ik hier zó van zou genieten. Schopjes, hikjes, bubbels en vlinders. Man wat een feest.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');