Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoogzwangere Romee Strijd geeft zwangerschapsupdate

Het topmodel komt eindelijk met iet wat beter nieuws.

Romee

Romee Strijd komt eindelijk met goed nieuws rondom haar zwangerschap. Het topmodel liet eerder weten enorme pijn rondom haar bekken te hebben, maar meldt nu dat deze pijn zo goed als verdwenen is.

Bekkenpijn

Romee liet in haar Instagram Stories weten eindelijk verlost te zijn van de erge bekkenpijn. Oefeningen met een yogabal zouden haar daarbij hebben geholpen.

"Ik weet niet wat er is gebeurd, maar de pijn is een soort van verdwenen. Ik heb veel oefeningen gedaan en het verder vooral heel rustig aan gedaan. Ik ben gestopt met sporten en het grootste deel van de dag thuisgebleven. Dus misschien heeft dat geholpen", legt ze uit.

Bewegen

"Het doet pijn als ik loop, of als ik bepaalde bewegingen maak", vertelde Romee onlangs. "Hierom moet ik heel rustig aan doen. De meeste dagen lig ik gewoon op de bank of bed, lees ik boeken of doe ik iets voor werk. Maar in ieder geval niets geweldigs", aldus Romee destijds.

Het is het eerste kindje voor Romee en haar vriend Laurens. De twee lieten eerder al weten een meisje te verwachten. Cute!

Showbizz
  • RTL Nieuws
  • Brunopress