Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Awkward! Prins Harry wordt tijdens shoppen aangezien voor kerstboomverkoper

Prins Harry werd niet herkend...

Harry en Meghan

Prins Harry en Meghan Markle vertoeven al een tijdje in hun luxe villa in Montecito. Het stel lijkt het prima naar hun zin te hebben in Amerika en is druk in de weer om hun villa Christmas proof te maken. Echter stuitte het stel op een behoorlijk ongemakkelijk moment tijdens het shoppen voor een kerstboom.

Verkoper

Hoewel Harry en Meghan behoren tot de meest beroemde koninklijke familie van de wereld, blijkt niet iedereen te weten wie het stel is. Tijdens het shoppen voor een kerstboom werd Harry namelijk door een kind aangesproken die dacht dat Harry een van de kerstboomverkopers was. Oeps!

Kind

Kerstboomverkoper James Almaguer vertelt op Twitter over het grappige moment. "Meghan en prins Harry zijn vandaag naar mijn werk gekomen en we hebben hen hun kerstboom verkocht", schrijft hij in een Tweet. "Het was een anticlimax, maar een heel, heel interessante ervaring.”

Het stel had van tevoren aan de verkoper gevraagd om de zaak leeg te maken, maar toen de hertog en hertogin arriveerden bleek er nog een familie binnen te zijn. "We hadden een lege zaak toen ze arriveerden - hun agent boden hen een goed moment aan om langs te komen, in plaats van dat wij de winkel moesten sluiten. Er was een familie en hun opgewonden zoontje rende tussen de bomen naar Harry. Hij vroeg of hij hier werkte, zonder te weten wie hij was", aldus de verkoper. Foutje!

Bekijk de Tweet hier.

Showbizz
  • HLN
  • Brunopress